Translate

dijous, 25 d’octubre de 2012

VIH ≠ Sida, tornant a Biasco.

   Hola a tothom. Amb tot el poc que sé, us puc dir que l'VIH existeix, i no un, una pila de versions. El Sida existeix, però com a simple nom d'una pila de malalties diferents. Ara bé, la relació entre VIH i Sida no és ni de lluny, la que ens han dit. Pot haver-hi una relació, però molt menys clara que, per exemple, la que hi ha entre el papil·loma i el càncer d’úter. Hi ha doncs molts altres factors relacionats amb les malalties anomenades Sida que no s'estan tenint en compte. I això, tot i que no ho sembli a priori, és molt greu.


   Recordant el magnífic treball de Biasco, us pregunto: Que passaria si a través de campanyes de vacunació mundials, s'hagués transmès un virus desconegut a la població?. Virus que, per sort, no fos molt virulent ni transmissible, és a dir, necessita ser injectat i pot romandre en el cos perquè té la capacitat d'enganyar al sistema immune. Però repeteixo, per sort, no és virulent, no provoca malaltia per ell mateix al menys en la quantitat en que es pot transmetre per una vacuna. Que passaria si alhora, els metges detecten un nou tipus de malaltia, que afecta al sistema immune però de causa desconeguda? Doncs  podria ocórrer que es relacionés la malaltia amb aquell virus desconegut que enganya al sistema immune. A partir d’aquí tenim una confusió bestial que les farmacèutiques han sabut aprofitar molt bé.

   Els següents vídeos us ho explicaran fantàsticament. No cal que els veieu tots, amb un n'hi ha prou, segur que trobareu una estona per veure'l d’aquí a l'1 de desembre, dia mundial del Sida. Segurament, si en veieu un els voldreu veure tots, al menys així m'ha succeït a mi doncs els quatre són molt interessants i complementaris.
   
Sida. La Duda (censurat a TVE)

La ciencia del pánico
Desmontando el pastel

House of numbers

   Algun vídeo pot donar la idea d'una conspiració, i això d'entrada fa mala espina doncs creiem que som prou llestos per a no ser enganyats. I és cert, jo no crec que hi hagi cap conspiració planificada d'un principi. Tots els fets són perfectament explicables per un seguit de confusions, errors, malinterpretacions, desconeixement, corrupció, juntament amb la habilitat de les empreses per fer negoci. El virus existeix, la malaltia també tot i que no com la volen definir, (o de fet "indefinir"). Les drogues van provocar malalties entre els col·lectius de risc, la realitat social va posar la oportunitat de fer negoci en safata i la van aprofitar.
   Que cal fer ara? Remetre’s a les proves. Com amb Koprovsky, no cal culpabilitzar a Gallo, qui hagi de respondre davant la justícia que ho faci, però l'important és que la veritat de l'origen i els efectes siguin reconeguts. Potser amb firmes i veus que reclamin a la OMS que reconegui si hi ha relació demostrada. Cal que s'esclareixi definitivament quin és el coneixement i les proves existents sobre la relació entre VIH i Sida. Que n'hi ha, doncs que l'expliquin clarament; que no n'hi ha, no cal ni que ho expliquin ja hem vist els documentals. Aquest cop però, que els emetin a les televisions publiques, que ho sàpiga tothom. No cal negar l’existència del virus o la malaltia, tot caurà pel propi pes.
   Ara bé, les primeres responsabilitats han de recaure a la OMS, i després a les empreses que toquin, que per això és la OMS qui vetlla per la salut, en teoria. Els governs i empreses que s'hagin lucrat faran el possible per evitar sancions, però no podran negar l'evidència. Altre cop, serà la ciència a qui s'hagi de jutjar amb la major contundència, establint precedents per a que coses així no tornin a passar, i per a que la ciència torni a ser lliure i cooperativa en comptes d'una mera competència entre empreses.

   En aquesta època de l'any, que ens diuen que ens hem de vacunar per la grip, no fos cas que ens constipem i no puguem treballar per pagar deutes i medicaments, potser caldria preguntar quina part del deute que tenim és per les vacunes de la "grip A", per exemple, o per altres tractaments que no només no serveixen de res, sinó que poden fer molt mal.

(Gràcies Joan Xavier pels vídeos.) 

\ i /
 
 / \ 

3 comentaris:

 1. Noticia del dia:
  http://www.20minutos.es/noticia/1628701/0/sanidad/novartis/vacuna-gripe/

  Cada cop prenem més consciència de la realitat. Conec, per exemple, a varies dones que refusen el tractament amb Tamoxifeno després del càncer de mama, cosa que fins i tot he sentit recomanar pel major especialista en la UAB.

  Un altre exemple són els medicaments per transtorns d'atenció que avui dia se suposa que són lo més comú en la infancia i els joves. M'acabo d'assabentar que venen amfetamines sense prescripció pels estudiants:

  http://motherboard.vice.com/2012/10/22/is-non-prescription-adderall-use-ethical-even-if-it-works

  ResponElimina
 2. Molt interessant el primer vídeo. Ja miraré la resta. La Ciència pot donar resposta a moltíssimes preguntes i problemes, però la "marca Ciència" pot fer molt de mal quan es simplifiquen i trivialitzen els seus descobriments - Tot sempre és més complicat! Amb "marca Ciència" em refereixo a aquesta mena de "fàbrica de solucions" que s'han inventat, aquesta caricatura de la Ciència real que resol més problemes econòmics d'alguns empresaris multinacionals que reals de la gent. Encara es juga amb la ingenuïtat de tots nosaltres davant del que no coneixem - precisament traïnt un dels suposats progressos que la Ciència havia de portar: no només solucions a problemes concrets sinó la actitud general: sentit crític! on està el "atreveix-te a pensar" de la Il·lustració? No ens deixen ni ens n'ensenyen!

  ResponElimina
 3. Efectivament Joan, i per seguir criticant vimeo.com/35373637 al que jo personalment li critico la propaganda homeopatica del final, pero la resta trobo que va en relaci'o al post

  ResponElimina